Verhuur van los equipment

G. van Harten B.V.  is sinds 2019 onderdeel van Peinemann uit Hoogvliet. Peinemann is een verhuurbedrijf met een breed assortiment aan hijs- en hefmateriaal. Zij zijn werkzaam binnen de bouw, haven, industrie en logistiek. Bij Peinemann huurt u veilig zelf hijskranen, heftrucks, hoogwerkers, containerafhandeling equipment en andere soorten materiaal. Al het equipment is te huur voor één enkele dag tot meerdere maanden en jaren.

 

Hoogwaardige machines en dienstverlening

Peinemann staat bekend om de kwaliteit van hun materieel en de professionele dienstverlening. Het equipment wordt regelmatig gecheckt en onderhouden zodat u er veilig gebruik van kan maken. Peinemann beschikt over ervaren operators en technici die u kunnen helpen bij het bepalen van de juiste oplossing voor uw klus en staan u graag bij tijdens het gehele proces.

Naar Peinemann.nl

Jaren ervaring

Ooit begonnen als sigarenboer, zag Friedrich Wilhelm Peinemann in 1954 de Rotterdamse haven groeien. Niet veel later verhuurde hij zijn eerste heftruck aan de grootste haven van de wereld. Sinds de oprichting van Peinemann wordt er niet stilgezeten. Vanaf dat moment wordt er elke dag gekeken hoe ze klanten een stap verder kunnen helpen. En zo wordt inmiddels naast de haven, ook de bouw, logistiek en de industriële sector bediend met passende oplossingen. 

Alles onder één dak

Een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport, dat is waar Peinemann in is uitgegroeid. Want naast de verhuur van wel 5000 stuks equipment, staan de professionals van Peinemann ook klaar voor advies over de meest duurzame mogelijkheden binnen onze activiteiten als de verhuur, bouwlogistiek, industriële verhuizingen en terminal onderhoud.

Krachten gebundeld

Bij Peinemann geloven ze dat teamwork de sleutel is tot succesvolle operaties. Er wordt actief ingezet op samenwerking tussen verschillende teams en organisaties om zo samen de beste resultaten te kunnen behalen. Het delen van kennis en ervaring draagt bij aan het succes, wat betekent dat ze al hun klanten altijd innovatieve en gepersonaliseerde oplossingen kunnen bieden.

Doe een beroep op onze kennis van industriële verhuizingen

Wij zijn VCA-gecertificeerd waarmee wij garant staan voor een veilige werkwijze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 528 863 of door een e-mail te sturen naar info@gvharten.nl. Wij staan klaar met advies over machineverhuizingen.