Transport

Na het veilig inladen van uw machines is het tijd voor het transport. Bij G. van Harten staan veiligheid en efficiëntie voorop zodat de operatie zo snel mogelijk weer kan draaien.

Vertrouw op ons transport

Ons veelzijdige wagenpark en ervaren vakmensen staan garant voor het professioneel uitvoeren van al uw (inter)nationaal transport. We zijn op de hoogte van alle regelgeving over vergunningen en begeleiding voor exceptioneel transport in Europese landen. Of uw lading nu licht of (extreem) zwaar is, hoog of juist heel breed, wij verzorgen al uw transport. Dat doen we zowel over land als over water. 

Of het nu gaat om het transport van een enkele machine of een complete productielijn of fabriek, wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Wij stippelen van te voren de meest ideale route uit en zijn pas tevreden als al uw apparatuur weer veilig op de nieuwe locatie is gelost en geplaatst.

Al het materiaal in huis

Wij bieden meer dan 60 verschillende soorten materialen voor elke machineverplaatsing of industriële verhuizing. Als het huidige materiaal niet voldoet, dan werken wij samen met onze partner Peinemann voor de juiste oplossing. 

VCA-gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerd en garanderen een veilige werkwijze bij verhuizing van machines of bedrijven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie.