(De)montage

Het demonteren van machines en installaties is een complexe onderneming. Alle onderdelen moeten worden gemerkt, verwijderd en opgeslagen. Na de assemblage moet alles weer naar behoren werken. Bij G. van Harten weten we precies hoe we met uw kostbare apparatuur moeten omgaan.

Een goed begin,
maakt zwaar werk mogelijk

Het verhuizen van uw machines begint bij het op de juiste manier demonteren van uw kostbare goed. Onze gecertificeerde vakmensen staan klaar om dit voor u uit handen te nemen. Wanneer wij de opdracht hebben geïnventariseerd, begint voor ons het werk. Wij zorgen ervoor dat al uw onderdelen op de juiste manier worden gedemonteerd, duidelijk gelabeld en opgeslagen voor transport. Op de nieuwe locatie zorgen diezelfde mensen ervoor dat uw machines weer op de juiste manier worden gemonteerd.

 

Betrouwbare samenwerking

G. van Harten is uw betrouwbare partner voor het werken met apparatuur in de machinebouw, procesindustrie en chemische sector. Wij werken secuur, binnen budget en gestelde termijn, met aandacht voor veiligheid. Bij ons kunt u rekenen op een prettige samenwerking waarbij we van tevoren budget, veiligheidsgrenzen en speciale vereisten met u afstemmen.

 

VCA gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerd en garanderen een veilige werkwijze bij verhuizing van machines of bedrijven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie.