Vijzelen en sleeën

Bij G. van Harten B.V. zijn we in staat om zelfs de meest zware objecten zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen met behulp van ons geavanceerde slee- en vijzel equipment. Onze gespecialiseerde professionals weten grote machines, scheepsmotoren en transformatoren van windturbines met de grootste nauwkeurigheid te tillen en te verplaatsen.

Wij zetten een vijzel en slee in voor uw industriële verhuizing

Een vijzel is een hulpmiddel dat zware objecten omhoog tilt met behulp van hydraulische kracht. Dit kan handig zijn bij het optillen van zware objecten of bij funderingswerkzaamheden aan een huis.

Sledesystemen gebruiken wij bij internationale verhuizingen als er geen ‘wielen’ ingezet kunnen worden. De items worden veilig en stevig in de sleden geplaatst om schade tijdens het transport te voorkomen. Sleden kunnen worden gebruikt voor kunstwerken, machines, transformatoren en breekbare elektronica.


Bedachtzaamheid als kracht

Bij G. van Harten B.V. beschikken we over speciale slee- en vijzel equipement om zware objecten zoals transformatoren, scheepsmotoren en modules te verplaatsen op een kostenefficiënte manier. Deze handige systemen maken het mogelijk om met relatief lichte materialen objecten horizontaal en verticaal te verplaatsen.

 

VCA Gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerd en garanderen een veilige werkwijze bij verhuizing van machines of bedrijven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie