Een divers aanbod van equipment

Wij verlichten zwaar werk. Maar we doen dit niet alleen. Wij zetten diverse machines en materialen in om een efficiënte en veilige verplaatsing van zware machines en uitrusting te garanderen. Wij zorgen dat uw verhuizing volgens de juiste wet- en regelgeving verloopt.

Equipment

Om zware objecten te verplaatsen, zetten wij kranen, hydraulische hefportalen en vrachtwagens in. Ook gebruiken wij heftrucks om zware machines op te tillen voordat ze verplaatst kunnen worden.

Gereedschappen zoals takels, evenaars en hijsbanden zijn tevens onmisbaar bij industriële verhuizingen. Hiermee kunnen de machines en uitrusting op de juiste manier worden bevestigd en verplaatst, zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. 

Bovendien worden er ook materialen zoals verpakkingsmateriaal en stretchfolie gebruikt om de machines en uitrusting veilig en stevig te verpakken.

Assortiment G. van Harten

Benieuwd welk materiaal wij inzetten om uw industriële verhuizing tot een goed einde te brengen? Bij G. van Harten B. V. gebruiken we alleen equipment van de beste kwaliteit.

Kranen

Autolaadkranen t/m 140 ton

Compact kranen (Elektrisch en Hybride)

Pick and carry kranen

Liften & heffen

Hefportalen van 60 t/m 1100 ton

Rolmateriaal in verschillende capaciteiten

Sleecapaciteit in vele tonnages

Groot assortiment vijzels

Zware luchtkussen voor verplaatsing en heffen

Groot assortiment drukverdelende schotten, platen, olifantenpoten e.d.

Transport

Montagewagens (Uitgerust met handgereedschap, takels, vijzels, lasapparatuur enz.)

Bakwagen

(Huif-) semidiepladers

Megatrailer

Heftrucks van 1,6 t/m 16 Ton (Elektrisch, gas en diesel)

transportcarrier (Elektrisch)

Kniklader

Lassen & snijden

Mig/Mag lassen

Electrode lassen

Plasma snijden

Snijbranden

Thermische lans

Doe een beroep op onze kennis van industriële verhuizingen

Wij zijn VCA-gecertificeerd waarmee wij garant staan voor een veilige werkwijze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 528 863 of door een e-mail te sturen naar info@gvharten.nl. Wij staan klaar met advies over machineverhuizingen.