Industriële verhuizingen

Machineverhuizingen

Of het nu om machineverhuizingen gaat of om de verhuizing van complete productielijnen of fabrieken, wij zijn betrokken bij het hele proces. Wij ontzorgen van A tot Z door niet alleen zorg te dragen voor het transport en de verplaatsing, maar ook voor het advies, voorbereiding en planning. 

Een verhuizing is pas afgerond als al uw materiaal – zoals transformatoren, persen, motoren en scheepsschroef-assen – is gelost en op haar nieuwe fundering is geplaatst. 

Wij brengen uw machineverhuizingen tot een goed einde

Een machineverhuizing is vaak een complexe uitdaging en eentje die specialistische kennis vraagt. Bij G.van Harten B.V. uit Veenendaal zijn we al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van uw bedrijfsverhuizingen. Wij kunnen het gehele proces uit handen nemen, of een gedeelte hiervan. Loop met ons mee door het proces en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

DE G. VAN HARTEN AANPAK

1

1.

Advies

Ons werk begint al vroeg in het proces. Wij adviseren onze klanten graag over alle mogelijkheden en spreken alle risico’s door. Wij laten ons niet afschrikken door complexe (de)montages of verhuizingen met grote afbreukrisico’s. We komen altijd met innovatieve ideeën, dragen technische adviezen aan en verzorgen oplossingen op maat.

2.

Demontage

Als de daadwerkelijke verhuizing van start gaat, beginnen we met het demonteren van uw machine. Onze engineers zorgen ervoor dat uw machine op de juiste manier gedemonteerd, gemerkt en opgeslagen wordt zodat het transport efficiënt verloopt en de montage op locatie gestructureerd gebeurt.

2

3

3.

Verplaatsen

Vijzelen & sleeen

Uw machine zal vervolgens van zijn plek geheven moeten worden. Dit kan op 3 verschillende manieren. De eenvoudigste manier is het gebruik van een vijzel en een slee. Een vijzel is een hulpmiddel dat zware objecten omhoog tilt met behulp van hydraulische kracht. En de slee verplaatst het object zonder wielen.

Heavy Lifting (gantry)

Een gantry kraan is een kraan die wordt ondersteund door twee of meer pilaren en kan worden gebruikt om zware voorwerpen te tillen en te verplaatsen binnen een bepaald gebied. Het heeft een horizontale balk of balk die kan bewegen langs de lengte van de pilaar. 

Hijswerkzaamheden

Wanneer we een zwaar voorwerp moeten optillen en verplaatsen naar een andere locatie, gebruiken wij een kraan. We hebben vele verschillende kranen in ons wagenpark en zetten altijd de meest geschikte in om de impact zo klein mogelijk te houden. Lees meer over de mogelijkheden die G. van Harten biedt.

4.

Transport

Wanneer het voorwerp van zijn plek is getild, begint onze een na laatste klus. Het transporteren van uw kostbare goederen. Dit gebeurt op een veilige en verantwoorde manier met voertuigen uit ons eigen wagenpark.

4

5

5.

Montage

Aangekomen op locatie zorgen onze gecertificeerde vakmensen er natuurlijk ook voor dat uw machine weer volledig op de juiste manier wordt gemonteerd. Wij zijn pas klaar als uw lading is gelost en op locatie is gemonteerd, zodat uw bedrijf weer operationeel is.

 Meer over montage

Doe een beroep op onze kennis van industriële verhuizingen

Wij zijn VCA-gecertificeerd waarmee wij garant staan voor een veilige werkwijze. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 528 863 of door een e-mail te sturen naar info@gvharten.nl. Wij staan klaar met advies over machineverhuizingen.