Hijswerkzaamheden

Wanneer het nodig is om uw goederen te verplaatsen over grote afstanden of hoogtes, maken wij gebruik van hijsmaterialen.

Takels, kranen en hefsystemen

Om grote, zware objecten te verplaatsen of op te heffen, zetten wij takels, kranen en hefsystemen in. Wij maken gebruik van hijswerkzaamheden bij het verhuizen van machines, productielijnen of zelfs complete fabriekshallen. Onze adviseurs zullen u informeren en meenemen door het gehele proces en zetten het juiste materiaal in voor het beoogde doel.

Vakmensen

Het hijswerk wordt uitgevoerd door ervaren operators die verantwoordelijk zijn voor de veilige en efficiënte verplaatsing van de objecten. Het hijswerk gebeurt altijd veilig en volgens de regels en voorschriften, om beschadiging van het te verplaatsen object en de omgeving te voorkomen en om de veiligheid van de operators en andere betrokkenen te waarborgen.

VCA gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerd en garanderen een veilige werkwijze bij verhuizing van machines of bedrijven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie.