Heavy lifting

Een andere manier om uw kostbare machines van hun plek te liften, is het gebruik van een gantry kraan. Wij hebben een breed scala aan kranen beschikbaar voor de klus.

Heavy lifting in elke sector

In welke sector u zich ook bevindt, een gantry kraan is een handig middel voor uw industriële verhuizing.. Een gantry is goed in te zetten om staalplaten, containers en machines te tillen en te verplaatsen of wanneer een kraan niet kan worden gebruikt vanwege de omgeving of de grootte van de lading.

Heavy lifting met een gantry

Een gantry kraan is een soort kraan die bestaat uit een horizontale balk of balk die op twee of meer pilaren rust. De balk kan worden bewogen langs de lengte van de pilaar om zware voorwerpen op te tillen en te verplaatsen binnen een bepaald gebied. De pilaren kunnen op wielen staan, zodat de kraan kan worden verplaatst, of op een vast punt worden bevestigd, afhankelijk van de toepassing.

VCA gecertificeerd

Wij zijn VCA-gecertificeerd en garanderen een veilige werkwijze bij verhuizing van machines of bedrijven. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie.