G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Verticaal transport

Voor verticaal transport schakelt u de hulp in van G. van Harten B.V. Uiteenlopende objecten kunnen door ons verplaatst en verhuisd worden. Wij beschikken over kranen, multicranes, verreikers, hefportalen en meer. Met behulp van ons wagenpark is geen enkele transportklus ons te veel. Of u nu machines wilt verplaatsen of kunstobjecten: onze professionals kunnen veel verschillende objecten verticaal verplaatsen.

Verticaal transport met het juiste materiaal

Verticaal transport dient met het juiste materiaal uitgevoerd te worden. Dit alleen is echter niet voldoende. Ook inzicht en flexibiliteit zijn vereist om elk object veilig en tijdig te verplaatsen. Wij beschikken over kranen, heftrucks, hydraulische hefportalen, sleeën en vijzelen. Kortom, wij hebben alles om uw verticaal transport optimaal uit te voeren. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de regelgeving op het gebied van vergunningen, waardoor wij de ideale én betrouwbare partner zijn om uw objecten verticaal te verplaatsen.

Informeer naar onze totaaloplossingen

Vraag direct naar de mogelijkheden van transport. G. van Harten B.V., gevestigd in Veenendaal. Wij denken met u mee en bieden u de meeste optimale oplossing. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@gvharten.nl, het nummer +31 (0)318 528 863 of via het contactformulier. Wij denken out-of-the-box en staan 24/7 voor u klaar.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This