G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Rolmateriaal

Voor verhuizingen waarbij rolmateriaal ingezet moet worden is G. van Harten B.V. de industriële verhuizer waar u naar op zoek bent. Wij staan bekend om de elektrotechnische en werktuigbouwkundige expertise. Hierdoor kunnen wij een totaaloplossing bieden, inclusief installatie, (de)montage, engineering en transport. Ons team bestaat uit goedopgeleide inventieve professionals met veel ervaring waardoor we kennis en kwaliteit garanderen.

Verhuizen met rolmateriaal

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting. Zo ook bij het verhuizen. Het rolmateriaal van G. van Harten B.V. kan dan uitkomst bieden. Onze experts denken graag met u mee. Wij verzorgen al bijna 30 jaar (industriële) verhuizingen op diverse gebieden. Zo kunnen wij ingeschakeld worden bij onder andere:

  • Machineverhuizing of bedrijfsverhuizing;
  • Onderhoud, verbouw of reparatie;
  • Opslag;
  • Transport;
  • Technisch advies.

Wij verliezen nooit de gevaren en de risico’s uit het oog en stellen de veiligheid altijd voorop. Onze waarde wordt gevormd door een samenspel van improvisatietalent, technische creativiteit, durf én voorzichtigheid.

Advies

Wanneer u advies wilt inwinnen over het verhuizen door inzet van rolmateriaal door G. van Harten B.V., kunt u vrijblijvend bellen naar één van onze medewerkers via +31 (0)318 528 863. Bekijk ook hier een selectie van de projecten die wij voor andere opdrachtgevers hebben uitgevoerd om een beeld van onze expertise te krijgen.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This