G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Opslag van zware metalen

Bij G. van Harten B.V. uit Veenendaal helpen we u graag verder met de opslag van zware metalen. Voor de opslag van goederen en ladingen met exceptionele afmetingen of gewichten beschikken wij over speciaal ingerichte opslaghallen. De door ons ontworpen elektrische halkranen staan garant voor het veilig lossen en laden van uw zware en grote objecten. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Laat de opslag van zware metalen gerust aan ons over

Wij staan klaar voor de tijdelijke opslag, het inkisten, het conditioneren en het uitpakken van zware metalen. Onze opslaglocatie in Veenendaal is strategisch gelegen binnen Nederland in de buurt van Europese havens om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Jarenlange ervaring en gedegen logistiek management maken van ons een specialist in fysieke distributie van exceptionele goederen. Misschien zoekt u een bedrijf om een bovenloopkraan te demonteren? Moet u een hijskraan laten repareren of een kunstwerk verplaatsen? Ook dan kunt perfect bij ons terecht!

Contacteer een van onze medewerkers

Vraag gerust om meer informatie over het transport en de opslag van zware metalen. Wij delen onze kennis maar al te graag met u! G. van Harten B.V. uit Veenendaal is bereikbaar via het e-mailadres info@gvharten.nl of het telefoonnummer +31 (0)318 528 863. Wij nemen de opslag van zware metalen voor onze rekening. 

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This