G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

G. van Harten BV
verlicht zwaar werk

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor
G. van Harten BV.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

}

24/7 tot uw beschikking

h

VCA-gecertificeerd

Ook voor uw industriële verhuizing

Industriemontage

Machinetransport

van Harten B.V. is uw ervaren en vertrouwde partner op het gebied van machinetransport. Wij zijn uw leverancier van materiaal op maat als het gaat om machineverplaatsing, maar ook het realiseren van uw (industriële) verhuizing doen wij graag voor u. Wij zijn wereldwijd actief in onder meer de staal-, asfalt-, beton-, voedings-, chemische en de medische industrie. Hierin gaan wij verder dan het verplaatsen van materiaal van locatie A naar B. Wij bieden u een totaaloplossing op het vlak van een machineverplaatsing. Van engineering tot demontage, montage, het daadwerkelijke transport en de installatie van machines: G. Van Harten B.V. uit Veenendaal regelt het.

Machinetransport: verzekerd van kwaliteit

Wij beschikken over een team van goed opgeleide inventieve vakmensen. Unieke combinaties van doorzettingsvermogen en rust, voorzichtigheid, durf, creativiteit en kennis typeren onze werkwijze. Als het ingewikkeld wordt, dán begint onze uitdaging. Al onze medewerkers voldoen aan de eisen en kwalificaties die het machinetransport aan hen stelt. Denk hierbij onder meer aan:

  • Het heftruckcertificaat
  • Het hoogwerkercertificaat
  • Het VCA-certificaat
  • Het hijsbewijs

U leest het zelf, een professioneel uitgevoerde machineverplaatsing nemen wij graag voor u uit handen. Elke dag opnieuw gaan onze medewerkers tot het uiterste om uw industrieel project tot een goed einde te brengen.

Informeer naar de mogelijkheden van machineverplaatsing

Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en expertise als het gaat om machinetransport. Door de jaren heen hebben wij diverse opdrachtgevers naar volle tevredenheid van dienst mogen zijn en hebben wij onze bijdrage geleverd aan verschillende projecten. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@gvharten.nl of te bellen naar het nummer +31 (0)318 528 863.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.

Mail ons directBel ons

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Share This